Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Σ.Ε.Ε.Ρ. (Συνδέσμου Ενεργών Εθνοφυλάκων Ρόδου) για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη από Εθνοφύλακες όλων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής αίθουσα στο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa. Αρκετά μέλη τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ο σύνδεσμος τούς ευχαρίστησε θερμά.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Φλάρης συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου, καθώς επίσης τους διοικητές των μονάδων εθνοφυλακής, διοικητές και διευθυντές των λοιπών κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη διευθυντές, προϊστάμενοι και στελέχη των διαφόρων υπηρεσιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου καθώς και Πρόεδροι άλλων συλλόγων.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον για το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 2020 που ακολούθησε από μέλη του Σ.Ε.Ε.Ρ. ανοικτό για όλους τους Εθνοφύλακες. Ακόμη ανακοινώθηκε και το πλούσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που ακολουθούν για το έτος 2020.

 

Αμέσως μετά από την κοπή της πίτας δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων Εθνοφυλάκων Αραπάκη Στέφανου και Τσαγκάρη Πανορμίτη από τον ΣΕΕΡ δια χειρός του Μεράρχου σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Πηγή video: Χρήστος Μυστιλιάδης