Διαφημιστείτε εδώ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να διαφημιστείτε στο ethnofylaki.gr

Mπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας  συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να δημοσιευτεί η διαφήμισή σας είναι οι εξής:

  1. Να είναι σχετική με το χώρο της Εθνοφυλακής ή να είναι επιχείρηση Εθνοφύλακα και να παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον επισκέπτη του ethnofylaki.gr
  2. Να είναι καλαίσθητη και σύμφωνη με τις προδιαγραφές που περιγράφονται εδώ
  3. Να μην θίγει τα συμφέροντα του ethnofylaki.gr ή των μελών του
  4. Να μην ξεπερνά σε μέγεθος αρχείου τα 40K
  5. Να μην παρουσιάζει έντονη κίνηση ή εναλλαγή χρωμάτων, για την ασφάλεια των χρηστών με επιληψία
  6. Να έχει διαστάσεις  468Χ60 ή 728×90

Το κόστος διαφήμισης ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του banner. Ζητήστε να σας στείλουμε πλήρη τιμοκατάλογο.

Πώς ωφελείστε

  • Στοχευμένη διαφήμιση. Αν η επιχείρηση ή το προϊόν σας σχετίζεται με το στρατό, δεν θα μπορούσατε στοχεύσετε καλύτερα το κοινό σας. Η διαφήμιση στο ethnofylaki.gr απευθύνεται ακριβώς στο δικό σας target group.
  • Ορίζετε εσείς το διαφημιστικό budget. Το ετήσιο budget ορίζεται από εσάς! Έτσι, ανεξάρτητα από τη θέση της διαφήμισής σας ή τις συχνές αυξήσεις στην επισκεψιμότητα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της διαφημιστικής σας δαπάνης.
  • Λεπτομερείς αναφορές. Τοποθετώντας τη διαφήμισή σας στο ethnofylaki.gr αποκτάτε πρόσβαση σε ασφαλές περιβάλλον από το οποίο θα μπορείτε να ελέγχετε κάθε στιγμή την απόδοση των banners σας.

Διαφημιστείτε εδώ